Himos

Himosässän tuntumasta löydät runsaasti aktiviteetteja monipuolista tekemistä koko perheelle. Tässä muutama vinkki täydellisen päivän suunnitteluun Himoksella.

Himos on tunnettu hyvistä bileistä ja laadukkaasta musiikista. Himos Areena löytyykin noin 900 metrin päästä Himosässästä ja viihtyminen on taattu. Esiintyjät ja liput löydät täältä.

Talvella hiihtoladut kulkevat hyvin läheltä Himosässää ja alueen latuverkko kattaakin noin 120km edestä hiihdettävää. Alueen latukartan löydät tästä. Valaistu latuosuus (5,9km) löytyy Himoshuipun ympäriltä.

Himoksen laskettelurinteet ovat myös ahkerassa käytössä ja loma-aikoina sekä viikonloppuisin Himoksella järjestetään erilaisista kisailuita, promootioita, suksitestestejä ja kiertueita. Tarkemmat ajankohdat löydät täältä. Tapahtumat järjestetään loppukevättä lukuunottamatta länsirinteiden alueella.

Hyvä ruoka krunaa lomapäivän joten ja Himoksen ravintolat soveltuvat niin perheravintoloiksi kuin tunnelmallisiksi illallispaikoiksikin. Himoksen persoonalliset tilausravintolat kestitsevät isojakin ryhmiä. Pääset tutustumaan alueen ravintoloihin täältä.

Golfin ystäville tarjolla on käytännössä takapihalta näkyvä täysimittainen 18-reikäinen par 72 -kenttä.

Luonnosta nauttiville Himoksen patikointireitit löytyvät täältä.

Koko perheelle sopivia aktiviteetteja Himoksella ovat esimerkiksi alppicurling, retkiluistelu, hiihtäminen, patikointi tai lumikenkäily, mönkijä- tai moottorikelkkavuokraus, pilkkiminen jne. Aktiviteetit ja niiden järjestämisajankohdat löydät viikko-ohjelmasta. Myös länsirinteiden pulkkamäki on saa varmasti hymyn huulille.

Eläinten ystävien päiväretkikohteeksi kannattaa ottaa Hirvikartano joka on vain 10 km päässä Himoksesta. Kohteessa pääsee taputtelemaan tai syöttämään hirviä, poroja sekä metsäpeuroja eli  bambeja. Hirvikartanolla voi myös ruokailla ja matkalla saat takuulla ikimuistoisia lomakuvia tästä retkestä!

Olisiko tässä ainekset ikimuistoiseen lomaan?
Tervetuloa nauttimaan Himoksen tunnelmasta, varaa majoitus jo tänään.