Himosässä 1A

 

Viihtyisä 6+2 hengen mökki Himoksella

Himosässä tarjoaa loistavat puitteet esimerkiksi lomailuun, rentoutumiseen tai festarimajoittumiseen niin kesällä kuin talvellakin.

Himosässä 1 on kesällä 2016 valmistunut paritalohuvila joka sijaitsee rauhallisella ja kauniilla Golf Resort -alueella. Himos Hotellin sekä Himos Areenan palvelut ovat vain noin kilometrin päässä Himosässästä. A ja B -puolten välissä on aukaistava väliovi, jolla paritalo saadaan yhdistettyä isoksi mökiksi esimerkiksi kokousta tai juhlia varten. A-puoli on kooltaan 65 m².

Himosässä on tehty viihtyisäksi ja sisustus laadukkaaksi. Huoneiston alakerrassa on valoisa olohuone ja moderni keittiö. Ruokapöydän ääreen mahtuu 6 henkeä ja olohuoneesta löytyvä takka luo alakertaan tunnelmaa. Alakerrasta löytyy myös televisio, radio, tilava peilikaappi ja kahdella erillisellä sängyllä varustettu makuuhuone. Alakerrassa on myös oma sauna suihkuineen ja tämän yhteydessä WC + pyykinpesukone.

Yläkerrasta löytyy toinen makuuhuone jossa yöpyy 4 henkeä – kaksi erillistä sänkyä ja yksi 120cm parisänky. Lisäksi yläkerrassa on siisti oleskelutila, jossa on levitettävä vuodesohva kahdelle. Oleskelutilassa on televisio ja yläkerrasta löytyy myös siisti WC.

Huoneistoa ympäröi kahdella seinustalla kiertävä terassi jossa voit nauttia mahtavasta auringonpaisteesta ja hienoista maisemista. Alue on rauhallinen ja pihassa on hyvin parkkitilaa isommallekin porukalle. Pihalta löytyy erikseen varattavissa oleva kesällä 2019 uusittu ulkoporeamme.

Kiinnostuitko? Ajankohtaisen varaustilanteet näet varauskalenterista. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä ja kysyä lisätietoa. Lämpimästi tervetuloa Himosässään.

Huomioithan, että majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Petivaatteet löytyvät Himosässästä.
Sivun kuvat voivat olla verrokkihuvilasta.
Pakollinen lähtösiivousmaksu 75 € lisätään varaukselle majoitushinnan lisäksi.
Tutustuthan myös Himosässän varausehtoihin ennen saapumistasi.