Lisätietoa

Himosässä 1A ja 1B ovat Himoksen Golf resort -alueen helmiä. Vuonna 2016 rakennetut paritalohuvilat mukautuvat monenlaiseen majoitustarpeeseen. Alkuvuodesta 2019 joukkoon on liittynyt tutustumisen arvoinen Himosässä 3.

Himosässä 1 sijaitsee osoitteessa Salavantakunen 10. Mökki löytyy tien päästä ja pihassa on runsaasti parkkitilaa. Tarkemmat tiedot sijainnista ja ajo-ohjeet paikan päälle löydät täältä. Sänkypaikkoja mökeistä löytyy kuudelle hengelle ja lisäksi joka huoneistosta löytyy levitettävä kahden hengen vuodesohva. Mikäli majoittumaan on tulossa suurempi porukka tai suunnitelmissa on esimerkiksi kokous tai juhlat, voidaan paritalojen lukollinen väliovi aukaista ja A ja B puolet yhdistää.

Himosässä 3 sijaitsee osoitteessa Nätkelmäpolku 4.

Mökit ovat vuokrattavissa ympäri vuoden ja ajankohtaiseen varaustilanteeseen ja varusteluun pääset tutustumaan kunkin mökin esittelysivuilla. Alueen palveluista ja aktiviteeteista saat lisätietoa täältä.

Ulkoporeallas löytyy Himosässä 1 ja 3 pihalta ja sen voi halutessaan varata käyttöönsä.
Ulkoporealtaan hinta on 160 €/varausaika joka lisätään majoitushintaan.

 

 

Himosässästä löydät petivaatteet, mutta tuothan mukanasi omat liinavaatteet.
Pakollinen lähtösiivousmaksu 72 € lisätään varaukseen majoitushinnan lisäksi.
Tutustuthan tarkemmin vuokrausehtoihin ennen saapumistasi Himosässään.

Lämpimästi tervetuloa lomailemaan Himokselle.

Pyydä tarjous mikäli lomailusi vaatii erityisjärjestelyitä, vuokraaja on yritys tai suunnitelmissa on pidempiaikainen huoneiston vuokraus. Vastaamme mielellämme myös tiedusteluihin kohteesta.

Himosässä 1: Hannu Ässämäki 040-7379 845 / [email protected]